Business Hustlers

diensten om jouw onderneming klantgericht en duurzaam op te schalen

 De Business Hustlers methode helpt jou om in drie stappen een actieplan op te stellen om vanuit klantgerichtheid op te schalen.
Bekijk onze geanimeerde pitch hieronder.

BUSINESS HUSTLERS METHODE

Je bedrijf groeit rap. Je lijkt af en toe een beetje de controle te verliezen. Alles wat je nu nog nodig hebt is focus en een duidelijk actieplan om je doelen op een efficiënte manier te bereiken. De Business Hustlers methode helpt je in 3 stappen aan een persoonlijk en klantgericht actieplan, onderbouwd met een solide business case en aangevuld met een duidelijke roadmap.

Interesse? Doe onze Gratis Quickscan!

Eerst scannen we jouw onderneming; waar staan jullie nu en waar wil je heen? Wie zijn je klanten en wat is jullie toegevoegde waarde naar hen toe? In deze stap zullen we in workshops en gesprekken jullie bedrijf, klanten, concurrenten en trends onder de loep nemen en analyseren. De output is een zogenaamd Business Hustlers Canvas; een duidelijk overzicht van waar jullie nu staan en waar jullie heen willen.

Business Hustlers Business Scan

Vervolgens zullen we de conclusies uit de eerste stap gaan valideren onder jullie klanten. Door middel van kwantitatief en kwalitatief onderzoek zullen we samen onderzoeken of jullie klanten het eens zijn met jullie plannen, waar zij verbetering zien en waar zij tevreden over zijn. In deze fase werken we vooral veel met het in kaart brengen en valideren van wie jullie klant echt is en hoe deze klant jullie service ervaart.

Business Hustlers Klant Validatie

Door jullie visie en doelen te matchen aan de ervaringen van jullie klanten kunnen we bepalen welke acties ondernomen moeten worden om jullie doel te bereiken. Deze stappen worden verwerkt in een persoonlijke commerciële groeiplan onderbouwd met een solide business case.

Wil jij weten hoe je er voor staat? Doe dan hier de gratis quickscan.

Business Hustlers Groeiplan

VAN PLAN NAAR ACTIE

Natuurlijk is een plan geen goed idee als het vervolgens ergens ligt te verstoffen, Business Hustlers zorgt er samen met jou voor dat het ook uitgevoerd wordt en in leven blijft binnen jullie organisatie. Ons mooie netwerk aan partners kan helpen met de implementatie van het plan of Business Hustlers staat jouw team bij om het zelf te doen.

Neem contact op voor een brainstorm.

SAMENWERKEN AAN KLANTGERICHTHEID

Je klant centraal zetten in je bedrijf is best een spannende aangelegenheid. Iedereen praat erover maar het daadwerkelijk doen is toch iets anders. Daarom is het van belang dat iedereen in je team weet wie je klant is, waarom deze klant met jullie samenwerkt of (nog) niet, en hoe jullie klant jullie bedrijf en service ervaart.

Business Hustlers biedt (incompany) trainingen om jou en jouw team alles te leren over jullie klant en samen te werken aan een klantgericht bedrijf en dito service. In deze leerzame en interactieve trainingen voeren samenwerking en  co-creatie de boventoon en leren we veel over jullie bedrijf, jullie klant maar ook over elkaar.

Wil jij meer informatie over onze incompany trainingen en workshops? Neem contact met ons op!